Chantalle Schutte

Recruitment Assistent bij Mentaal Beter Groep

Ik ben Chantalle Schutte en werk sinds december 2020 voor Mentaal Beter. Samen met Nadiah, Mathilde, Chantalle en Sarono vormen we team Recruitment voor de gehele Mentaal Beter Groep. We zijn een jong, fris en proactief team, waarin ik me snel thuis voelde en waarin we veel van elkaar kunnen en mogen leren.  Mijn rol als Recruitment Assistent is een nieuwe functie binnen de NL Mental Care Group die ik zelf nog verder vorm mag gaan geven.

Mijn verhaal

Als Recruitment Assistent ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van actuele vacatures op diverse job sites, het (her) schrijven van vacatureteksten, het proactief benaderen van kandidaten door middel van bijvoorbeeld sourcing via de diverse social media kanalen. Ook plan ik de sollicitatiegesprekken in en draag ik zorg voor de juiste afspraakbevestiging en voor een accurate administratie.

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Mentaal Beter is dat er een enorme diversiteit is aan werkzaamheden. Er is ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Wij zijn een snelgroeiende organisatie dus er is veel dynamiek. Binnen de teams hangt een open sfeer waardoor je gemakkelijk een praatje maakt met collega’s, ook is er ruimte voor wat humor. Uiteindelijk hoop ik op termijn door te kunnen groeien naar een rol als Junior Recruiter.

Ik kijk er naar uit om nieuwe dingen te leren en dit te kunnen toepassen in de praktijk!