Mickey van Dijk

Corporate Recruiter bij Mental Care Group

Mijn naam is Mickey van Dijk en ik werk sinds begin 2022 als corporate recruiter voor Mental Care Group. Voor mij biedt werken bij deze organisatie een plek waar ik echt mezelf kan zijn.

Mijn verhaal

Dit is de eerste keer dat ik in een écht zelforganiserend team werk. Ik ervaar gelijkwaardigheid in het team. We pakken de rollen op die bij ons passen en waarin onze kracht ligt.

De sfeer bij ons? Ik mag echt in mijn handen knijpen! Mijn collega’s zijn stuk voor stuk hard werkende mensen die zelfstandig kunnen werken. We staan voor elkaar klaar, denken verder dan onze eigen werkzaamheden en zijn in voor een lolletje. Ook gaan we regelmatig langs bij praktijken in het land om mijn andere collega’s te leren kennen. Met open armen worden we ontvangen en delen we verhalen over ons werk. De diversiteit aan mensen en de afwisseling in mijn taken maakt het zo leuk!

Ik vind het belangrijk om werk en privé gescheiden te houden, met regelmatig thuis werken vind ik dat nog wel eens lastig. Wat voor mij het beste werkt? Na werktijd zet ik mijn telefoon en laptop uit, dan kan ik in de avond niet stiekem spieken of er nog iets is binnen gekomen!