Nadiah Polak

Corporate Recruiter bij Mentaal Beter

Ik ben Nadiah Polak en werk sinds 2017 voor Mentaal Beter. Ik ben destijds gestart op de HR afdeling als HR assistent waarbij ik nauw betrokken ben geweest bij alle personeelszaken en de organisatie goed heb leren kennen. Eind 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Recruitment en sindsdien ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de werving en selectie.

Mijn verhaal

Binnen mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de basispsychologen en de vacatures op het hoofdkantoor. Doordat ik mezelf heb kunnen ontwikkelen en door kon groeien binnen de organisatie zit ik nu helemaal op mijn plek. Recruitment is een vrij jonge afdeling binnen de organisatie en omdat we op een zelfsturende manier werken, krijg ik de ruimte om dit samen met mijn collega’s vorm te geven. Dit geeft een gevoel van vertrouwen en hierdoor kan ik de dingen doen die ik leuk vind en word ik gestimuleerd om elke keer weer het beste in mezelf naar boven te halen.

Doordat de lijnen binnen de organisatie kort zijn en er op een laagdrempelige manier met elkaar wordt geschakeld, word ik op elke vestiging warm ontvangen en zorgen ze er altijd voor om even de tijd voor mij te nemen. Dit samengevat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga en voorlopig nog goed op mijn plek zit.