Rodney Pikaar

Marketing en New Business voor Mentaal Beter Groep

Ik ben Rodney Pikaar en werk als Lead Link Marketing voor de Mentaal Beter groep. Daarnaast heb ik de rol New Business. Voor mij biedt werken bij Mentaal Beter altijd een uitdaging om het beste uit mezelf te halen.

Mijn verhaal

Omdat Mentaal Beter een organisatie is die zelfsturend is en er geen traditionele hiërarchie is, is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. In mijn rollen als Lead Link marketing en New Business ben ik met name verantwoordelijk om Mentaal Beter te laten groeien, zowel in aantallen als met innovatieve nieuwe manieren om cliënten te helpen. Door de begeleiding en steun van collega’s en de opleidingsmogelijkheden heb ik bij Mentaal Beter een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Door de grote mate van vrijheid voel ik mij nooit geremd. Wanneer er een kans of probleem is, krijg je de ruimte om jouw oplossing door te voeren. Zolang je maar leert van je fouten word je hier nooit op afgerekend. Ik denk dat de grootste succesfactor van Mentaal Beter is dat de organisatie heel adaptief is en op de juiste momenten durft te veranderen en innoveren. De sfeer op het hoofdkantoor is informeel en gezellig. Iedereen is zich bewust van zijn verantwoordelijkheden, maar neemt de tijd voor sociale interactie. Voor mij is de gezamenlijke lunch een fijn moment om even afstand te nemen van het werk en met collega’s samen te komen.