Ruben Dingemanse

Orthopedagoog bij Mentaal Beter

Ik ben Ruben Dingemanse en werk drie dagen per week bij Mentaal Beter als Orthopedagoog in Zoetermeer. De andere twee dagen sta ik voor de klas als leerkracht voor groep 1 en 2.

Ruben Dingemanse - Orthopedagoog

Mijn verhaal

Mijn werk bestaat voor het grootste deel uit het doen van onderzoek om te achterhalen waar klachten vandaan komen. Van nature ben ik iemand die snel een oprechte verbinding met anderen maakt. Ik krijg er energie van als ik in gesprekken met een cliënt tot de kern kan komen, een positieve bijdrage aan de ontwikkeling lever en iemand kan helpen.

Ik vind dat het team waar je in werkt grotendeel beslissend is in hoeveel werkplezier je hebt, en ik heb geluk met mijn collega’s! We staan voor elkaar klaar en zijn erg behulpzaam naar elkaar toe. We organiseren regelmatig borrels en uitjes en houden zo ook binding met elkaar buiten werktijden om.

Drie avonden in de week ben ik bezig met repetities voor een musical voorstelling. Het is hard werken maar ik beleef hier veel plezier aan. Ik denk dat plezier voor een goede balans tussen werk en privé zorgt!