Sarono Peroti

Corporate Recruiter bij Mentaal Beter Groep

Mijn naam is Sarono Peroti en ik ben sinds juni 2021 werkzaam als Corporate Recruiter bij Mentaal Beter op het hoofdkantoor in Hilversum. Samen met mijn collega’s: Silke, Mathilde, Nadiah en Chantalle ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de gehele Mentaal Beter Groep.

Sarono Peroti - Corporate Recruiter

Als nieuwe collega ben ik warm ontvangen en terecht gekomen in een jong, enthousiast en hardwerkend team, waarin een fijne en open werksfeer heerst. In mijn rol als Corporate Recruiter draag ik bij aan het aantrekken van nieuwe professionals en vertaal ik wensen en ambities naar een mooie passende functie. Wat mijn functie extra leuk maakt zijn de inspirerende verhalen die voortkomen uit gesprekken, dit maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar het werk ga.

Als organisatie sluit Mentaal Beter goed aan bij hetgeen ik belangrijk vind: persoonlijk, innovatief, doelgericht en samen. Dit zie je terug in onze behandelingen, maar ook in de onderlinge samenwerking. We delen allemaal een warm gevoel voor de geestelijke gezondheidszorg en mensen helpen met psychische problemen, dat is waar wij het voor doen!