Werken bij HSK

Wij zijn een landelijk opererende organisatie voor psychische zorg en zijn gespecialiseerd in werkgericht behandelen. HSK biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Wij bieden behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, EMDR en online therapie in de basis ggz en specialistische ggz.

In een oogopslag

0
Oprichting HSK
0
Medewerkers
0
Vestigingen in Nederland
HSK Kennisdag
onze missie

Samen maken we de psychische zorg in Nederland beter.

Door toonaangevend te zijn in het ontwikkelen en toepassen van bewezen effectieve behandelmethoden, het goed opleiden van therapeuten en het op transparante wijze meten van behandelresultaten.

Wat wij doen

Werkgerichte behandelingen door heel Nederland

Twee hoogleraren en een jonge psycholoog deelden de overtuiging dat er in het aanbod van psychische zorg nog heel wat te verbeteren viel: klacht- en resultaatgericht behandelen met evidence based behandelmethoden en transparante effectmeting kregen de focus.

Nu – ruim 25 jaar later – dragen wij met ruim 500 enthousiaste medewerkers verspreid over meer dan 50- locaties dagelijks bij aan het beter functioneren van onze cliënten en het verbeteren van de psychische zorg in Nederland.

 

Herstel en preventie

Naast interventies gericht op herstel van psychische klachten, bieden wij diensten op het gebied van het voorkomen van psychische klachten en persoonlijke ontwikkeling. 

Daarnaast bestaan er binnen HSK expertisecentra voor de behandeling van dwangstoornissen, tics / Gilles de la Tourette en conversiestoornissen. 

Samen ontwikkelen

Iedere jaar organiseren we de HSK Kennisdag met sprekers uit het vak en diverse workshops. Deze dag staat in het teken van het overbrengen van wetenschappelijke kennis, ontwikkelen van therapeutische vaardigheden en uiteraard van gezelligheid en samenkomen.

Samen maken we ontwikkeling mogelijk. 

Onze vijf kernwaarden | BESTA

Bevlogen

Onze cliënten staan centraal en onze collega's zijn betrokken.

Evidence based

We behandelen resultaatgericht vanuit evidence based behandelmethoden.

Snel

Snel. Beter. Met onze effectieve methodiek zorgen wij maken wij mensen duurzaam en snel beter.

Transparant

Wij leggen focus op transparante effectmeting van onze behandelmethodiek.

Aandacht

Er is aandacht voor elkaar en aandacht voor cliënten. Samen maken we het verschil.

Traineeship HSK

Heb jij je Master (Klinische) Psychologie in de pocket en sta je te popelen om je kennis in de praktijk te brengen als behandelaar? Dan is het HSK Traineeship voor Basispsychologen misschien wel wat voor jou.  

Meerdere keren per jaar is het mogelijk om als trainee bij HSK te starten. In het traineeship start je samen met de rest van de groep direct als Basispsycholoog.

 

Traineeship Psycholoog