Onze sollicitatieprocedure

Mentaal Beter worden en blijven – dat is waar wij met ruim 400 collega’s voor staan. Iedere collega bij Mentaal Beter draagt op zijn of haar manier bij aan ons gemeenschappelijk doel. Wil jij hier ook onderdeel van zijn en mensen helpen naar een gelukkig en geestelijk gezond leven? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Eerst meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Lees hier dan snel de verhalen van onze collega’s!

Heb je een vacature gevonden die bij je past of ben je nieuwsgierig naar de sollicitatieprocedure? Om je een goed beeld te geven, hebben wij de stappen voor je beschreven. Zo krijg je alvast een idee van wat je van ons kunt verwachten en hoe het proces zal verlopen.

1. Solliciteren doe je zo

Enthousiast geworden van onze vacature? Leuk dat je ervoor solliciteert! Dit kan je direct online doen, of je kunt contact opnemen met onze recruiter, Sultana Soussi. Je mag haar altijd even bellen of appen via 06 831 240 85. Omdat wij elke sollicitatie zorgvuldig willen bekijken en niets over het hoofd willen zien, duurt het ongeveer twee weken voordat we contact met je opnemen.

2. Een eerste digitale kennismaking

Indien jouw motivatie en cv onze aandacht heeft getrokken, maken wij graag kennis met je. Onze collega neemt dan contact met je op voor een video-interview om alvast een eerste indruk van elkaar te krijgen. Het doel van deze kennismaking is om te zien of er een match is vanuit een gezamenlijke behoefte, denk hierbij aan organisatiecultuur en werkambities.

3. Een persoonlijke ontmoeting

Is er sprake van een klik? Dan willen wij je graag uitnodigen voor een tweede gesprek op locatie. Samen met onze hoofdbehandelaar horen wij graag jouw persoonlijke ervaringen, ambities op de lange termijn en waar jouw kwaliteiten liggen binnen de geestelijke gezondheidszorg.

4. Een mooi aanbod

Is het een match? Dan doe wij jou graag een mooi aanbod om bij Mentaal Beter aan de slag te gaan! Je ontvangt daarvoor een contractvoorstel met arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met ons aanbod en teken je voor een mooie uitdaging bij Mentaal Beter? Dan heten wij je van harte welkom bij Mentaal Beter met een officieel tekenmoment!

5. Welkom bij Mentaal Beter

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie! Natuurlijk is het vaak spannend om in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Maar wees gerust, jouw nieuwe collega’s helpen je graag op weg. Daarnaast is er een nieuwkomersdag waarop je meer kennis maakt met onze organisatie. Diverse afdelingen komen daarbij aan het woord en je leert alles over de systemen waarmee je zult gaan werken. Met voldoende kennis kun je dan aan de slag gaan op de praktijk! Namens heel Mentaal Beter: heel veel plezier en succes!