Vacatures Basispsycholoog

Wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? 

Vacatures basispsycholoog

Werken als psycholoog

In iedere behandeling laten wij cliënten zien dat het anders kan. Wij helpen klachten verminderen en krachten ontwikkelen. Samen werken we iedere dag aan een mentaal en veerkrachtig Nederland. Ben jij de basispsycholoog die samen met ons het verschil wilt maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? 

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land, er is dus altijd wel een praktijk bij jou in de buurt!

We werken met kleinschalige teams in een zelforganiserende organisatie waar je vrijheid krijgt binnen heldere kaders. 

Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een werkplek als psycholoog waar je kan ontwikkelen, samen kunt werken en verantwoordelijkheid mag nemen? Dan is werken als basispsycholoog bij NL Mental Care Group iets voor jou! Bij Mentaal Beter kun je aan de slag als basispsycholoog voor kinderen en jongeren of als basispsycholoog voor volwassenen. Bij Opdidakt kan je aan de slag als psycholoog of orthopedagoog voor kinderen en jongeren.

Basispsycholoog Kind & Jeugd

Je richt je op diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren (en hun ouders) in de leeftijd van ongeveer 6 tot en met 18 jaar met een verscheidenheid aan problematiek. Naast individuele behandeling en ouderbegeleiding is het ook mogelijk om kinderen en jongeren of ouders in groepen te behandelen. Als psycholoog maak je tevens deel uit van het multidisciplinair team waarbij je deelneemt aan het multidisciplinair overleg. 

Basispsycholoog Volwassenen

Mentaal Beter biedt geestelijke gezondheidszorg aan cliënten met psychische stoornissen en/of systeemproblemen die een belemmering vormen in hun dagelijks leven. Je geeft hierbij kortdurende individuele – en indien gewenst groepsbehandelingen aan volwassenen in zowel de basis ggz als ook de specialistische ggz met behulp van e-Health programma’s. Dit doe je geprotocolleerd, vraag gestuurd en cliëntgericht. In overleg met een regiebehandelaar geef je een indicatie voor een passend behandelaanbod.

Haal jij het beste in een kind naar boven met jouw analytische skills? Word jij blij om cliënten een goede of nieuwe start te geven in de maatschappij? Kom dan bij ons werken als orthopedagoog of psycholoog!

Bij Opdidakt geef je als orthopedagoog/psycholoog dyslexiebehandelingen volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling. Je begeleidt en behandelt individuele leerlingen. De meeste behandelingen vinden plaats op scholen. Je stelt behandelplannen en tussentijdse evaluaties op en onderhoudt goede contacten met ouders en school. Ook houd je je bezig met acquisitie op diverse scholen en bij verwijzers in de regio waarbij je de diensten van Opdidakt aan hen kenbaar maakt. Belangrijk is dat je het contact hierna warm houdt en ervoor zorgt dat zij Opdidakt willen inzetten. Mocht er hieruit een samenwerking ontstaan, dan verzorg je ook zelf de verdere diensten.

Salaris basispsycholoog

Bij Mentaal Beter word je op basis van 36 uur per week ingeschaald in de voor jou geldende salarisschaal, bij Opdidakt is dit op basis van 40 uur. Per functie is een functieschaal die bestaat uit diverse treden. 

Op basis van jouw opleiding en relevante werkervaring binnen de functie, word je ingedeeld in een trede.

Basispsycholoog opleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals beschikken over moderne methoden en technieken en zichzelf blijven ontwikkelen.

Bij zowel Mentaal Beter als Opdidakt ontvang je een persoonlijk ontwikkelbudget dat je jaarlijks naar eigen inzicht mag besteden. 

“Binnen Mentaal Beter wordt belang gehecht aan kwaliteit en deskundigheid.  Om deze reden worden er voldoende mogelijkheden geboden voor bijscholing. Binnen het werk mag buiten kaders gedacht worden. De vrijheid die Mentaal Beter hiermee biedt, zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit kan benutten en daarmee hulp op maat kan bieden.”

De nieuwste vacatures basispsycholoog

  Basispsycholoog Volwassenen – Amsterdam Ruysdaelstraat

  Voor onze vestiging in Amsterdam Ruysdaelstraat zijn wij per direct op zoek naar een basispsycholoog voor 24 – 36 uur die het leuk vindt om generalistisch te behandelen in de bggz en sggz. Je bent samen met een regiebehandelaar verantwoordelijk voor je eigen caseload waarbij je intakes, diagnostiek en behandelingen zal gaan uitvoeren. Bij Mentaal Beter vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je als team veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

  Icon For Marker#1 Amsterdam, Noord-Holland Icon For Clock 24 - 36 uur

  Basispsycholoog – Venlo

  Voor onze HSK vestiging in Venlo  zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste psycholoog voor 32 uur per week.  Onze vestiging in Venlo is recent geopend wat maakt dat we op zoek zijn naar psychologen die het leuk vinden het team verder mee vorm te geven. 

  Icon For Marker#1 Venlo, Limburg Icon For Clock 32 - 32 uur

  Basispsycholoog – Utrecht Noord

  Voor onze HSK vestiging in Utrecht Noord zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste psycholoog voor 32 uur per week. 

  Icon For Marker#1 Utrecht, Utrecht Icon For Clock 32 - 32 uur

  Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd – ’s Gravenzande

  Kom jij ons team versterken als orthopedagoog of basispsycholoog Kind en Jeugd in ’s Gravenzande? Heb jij behoefte aan een zelforganiserende en samenwerkende organisatie en neem jij graag zelf het initiatief om samen met jouw team te bouwen? Lees dan snel verder en solliciteer!

  Icon For Marker#1 's Gravenzande, Zuid-Holland Icon For Clock 24 - 32 uur

  Basispsycholoog / Orthopedagoog Kind en Jeugd – Den Haag KRACHT

  Samen anders denken, samen anders doen! Wil jij per 1 januari 2024 meebouwen aan een vernieuwende aanpak voor jeugd en gezin? We werken dichtbij, in de wijken, stellen de leefwereld van het gezin centraal en gaan voor eenvoud om gezinnen daadwerkelijk te helpen. Lees snel verder en bouw met ons mee aan ‘Kracht’!

  Icon For Marker#1 Den Haag, Zuid-Holland Icon For Clock 24 - 36 uur

  Basispsycholoog – Woerden

  Voor onze HSK vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste psycholoog voor 32 uur per week. 

  Icon For Marker#1 Woerden, Utrecht Icon For Clock 32 - 32 uur
Toon meer vermeldingen