Vacatures GZ-psycholoog Mentaal Beter

Een overzicht van alle vacatures voor gz-psychologen

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Werk jij graag cliënt- en resultaatgericht? Weet jij collega’s te inspireren en heb je veel teamgevoel? Kom dan werken als gz-psycholoog bij Mentaal Beter. 

Mentaal Beter is een landelijke ggz aanbieder met meer dan 80 locaties verspreid door heel Nederland. Als psycholoog bij Mentaal Beter krijg je de ruimte om je door te ontwikkelen en werk je in kleinschalige teams met meerdere disciplines. Wij bieden zowel zorg voor kinderen, jeugdigen als volwassenen aan. 

Mentaal Beter groeit, en daarom hebben wij altijd wel een vacature gz-psycholoog open staan. Groei jij met ons mee? Bekijk dan snel hieronder onze nieuwste vacatures voor gz-psychologen. 

Bij Mentaal Beter kun je rekenen op
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Kleinschalige en gezellige teams
  • Een betrokken hoofdkantoor
  • Een zelfsturende organisatie
  • Salaris volgens cao ggz
  • Vergoeding van je reiskosten

Fleur Landa – GZ-psycholoog in Rotterdam.

“Voor mij is werken bij Mentaal Beter een vertrouwd warm bad. Ik ken de organisatie goed en kan me goed verbinden aan de manier waarop we werken. Ik werk met inspirerende, intelligentie, grappige, betrokken, enthousiaste collega’s, waar naast goede cliëntenzorg ook ruimte is voor ontspanning, leuke dingen doen, humor en gezelligheid.  Lees hier het hele verhaal van Fleur hier.

Meer over Mentaal Beter te weten komen? Lees dan verder!

Over Mentaal Beter

Mentaal beter worden en blijven, dat is waar wij voor staan! Lees meer over onze organisatie.

Onze mensen

Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg. Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie.

Arbeidsvoorwaarden

Alles wat je wilt weten over onze arbeidsvoorwaarden en onze toepassing van de cao ggz.