Mentaal Beter Supreme Summer Festival 2019

Op 7 september was het weer feest! De tweede editie van ons eigen zomerfestival, dit jaar vlakbij Woerden, in Kamerik. Het terrein van de Boerinn stond vol met lekkere foodtrucks, cocktailbarretjes, tafelmagie en een heus theaterprogramma! Extra bijzonder dit jaar was onze aangekondigde mystery guest. De aanwezige collega’s konden dansen en meezingen met de enige echte Anita Meyer! Een DJ draaide de hele middag gezellige muziek en fanatiekelingen konden o.a. boogschieten, trampolinespringen of plaats nemen op de rodeostier.

Ook diverse collega’s en relaties van collega’s hebben zich ingezet voor het entertainment. Zo was Anne Nobel met haar band aanwezig en heeft onze goochelaar, Teun Rookus, zijn kunsten vertoond. In het opblaasbare theater heeft cabaretier Han, de man van onze collega Nathalie Haeck, de mensen laten gieren van het lachen.
Van deze geweldige dag zijn uiteraard foto’s gemaakt die je hieronder kunt bekijken. Maar bekijk hier vooral even de aftermovie van het festival!

Zie je een leuke foto van jezelf die je graag zou willen hebben? Stuur even een berichtje naar marketing@mentaalbeter.nl

Aftermovie

Naast de foto’s is er ook nog een hele gave aftermovie gemaakt van het festival. Bekijk hieronder de beelden en misschien kom je jezelf wel tegen.